AK Parti Üsküdar’dan Muhteşem İftar

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımızın düzenlediği iftarda konuşan Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı, “Biz büyük bir ülkeyiz. Ortak vatanımız var. 780 bin kilometrekare, 80 milyon nüfusumuzla bir vatanız” dedi

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımızın düzenlediği iftarda konuşan Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı, “Biz büyük bir ülkeyiz. Ortak vatanımız var. 780 bin kilometrekare, 80 milyon nüfusumuzla bir vatanız.” dedi.

Gerçekleştirdiği organizasyonlarla adından söz ettirmeyi başaran AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığımız yine farklı bir etkinliğe imza attı ve 3 bin kişinin katıldığı geniş bir iftar sofrası kurdu.
Üsküdar Bağlarbaşı’ndaki ilçe başkanlığımızın önünde Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) alanında düzenlenen iftarda 15 Temmuz Şehitlerimizin yakınları, gazilerimiz, engelli ve yaşlı vatandaşlarımız ile teşkilat mensuplarımız katıldı. 
İftarımızda ayrıca Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş, İstanbul Milletvekilimiz Metin Külünk, İlçe Başkanımız Halit Hızır, Üsküdar Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen, İstanbul İl Başkan Yardımcılarımız, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Üsküdar İlçe Başkan Yardımcılarımız, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ve Üsküdar Belediyesi Meclis Üyelerimiz de hazır bulundu.
İftar Programımızın açılış konuşmasını İlçe Başkanımız Halit Hızır yaptı. İlçe Başkanımızın ardıdan Belediye Başkanımız Hilmi Türkmen ve Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş kürsüye çıktı.
Genel Başkan Yardımcımız Mustafa Ataş yaptığı konuşmada, Üsküdar teşkilatımızın büyük başarılara imza attığını söyledi.
Kürsüye son olarak çıkan Genel Başkan Yardımcımız Hayati Yazıcı ise “Biz büyük bir ülkeyiz. Ortak vatanımız var. 780 bin kilometrekare, 80 milyon nüfusumuzla bir vatanız” dedi. Yazıcı, "Biz büyük bir ülkeyiz. Ortak vatanımız var. 780 bin kilometrekare, 80 milyon nüfusumuzla bir vatanız. Her vatandaşımızın 780 bin kilometrekare vatan toprağında eşit pay hakkı var. İştirak halinde mülkümüzdür vatan. Her birimizin eşit alanda pay sahipliğimiz vardır. Bayrağımız dünyanın en güzel bayrağıdır. Kırmızı beyazdan oluşup içerisinde hilal ve yıldız var. Kırmızı renk toprağı vatan yapan, şehitlerin kanını temsil ediyor. Yıldız da her şehidimizi temsil ediyor. Tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet bizim kırmızı çizgimizdir. Bu değerler hepimizindir." diye konuştu.