HANIM SULTANLAR 2019’A HAZIR

Belediye Başkanlığımızın 4 yıllık icraatlerinin konu edildiği Kahvaltı programımıza; İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanımız Hilmi TÜRKMEN ve kıymetli eşi ve 32 Mahalle Kadın Kolları Teşkilat Mensuplarımız katılımda bulundu.

AK Parti Üsküdar Kadın Kollarımız tarafından Boğaziçi Yaşam Merkezinde organize edilen Belediye Başkanlığımızın 4 yıllık icraatlerinin konu edildiği Kahvaltı programımıza; İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Belediye Başkanımız Hilmi TÜRKMEN ve kıymetli eşi, Anakademe Teşkilat Başkanımız İhsan SORAR,  Anakademe Sekreterya Başkanımız Sinan ARABACI ve 32 Mahalle Kadın Kolları Teşkilat Mensuplarımız katılımda bulundu.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren İlçe Kadın Kolları Başkanımız Neslihan AYDIN  AK Parti Hükümetimizin hem belediyecilik hem teşkilatçılık anlamında Kadın Kolları olarak emeklerinin çok büyük olduğunu vurgulayarak Üsküdar’ın Hanım Sultanlarına özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sundu.

Anakademe Teşkilat Başkanımız İhsan SORAR Hanımların cennet anahtarı olduğu ve Resulullah’ın hadisi ile bunun sabit olduğunu vurguladığı konuşmasında Bu salondan içeri girdiğimde 2019’a hazır bir Kadın Kolları gördüm ! ifadelerinde bulundu.

DEV HİZMET DEV KADRO

Üsküdar’ımızın çalışkan ve özverili Belediye Başkanı Hilmi TÜRKMEN Üsküdar’a yapılan dev hizmetler hakkında bilgi vererek her mahallede devam eden hizmetlerin olduğu ve yapımlarına devam eden projelerimizin açılışlarını hızlı bir sekilde yapılacağından bahsederek, Kadın Kollarımızın kapı kapı gezdiği ve verdiği her emekten dolayı teşekkürlerini sundu.